Karine, Boer zoekt Vrouw

Veronica Superguide logo
Karine, Boer zoekt Vrouw

BzV-Karine is het zat: haalt uit naar ‘fuckers’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Boer zoekt Vrouw-ster Karine bijt in een nieuwe Facebook-post even flink van zich af. Het BzV-spreekverbod geldt nu niet meer - er valt tenslotte niets meer te verklappen - en daar maakt Karine dankbaar gebruik van.

Wie tegenwoordig op tv komt, loopt een groot risico: twitteraars, Facebook-gebruikers en insta-reaguurders die je volledig door de mangel halen. Karine moest daar helaas ook aan geloven. Sinds het moment dat boer Geert Jan haar uitkoos, en ze hem bij haar thuis uitnodigde, kreeg ze het verwijt een 'koelkast' te zijn. Nu slaat Karine keihard terug!

Ouwe snoeperd

Dat commentaar groeide alleen maar na de ietwat ongemakkelijke citytrip. 'GeeJee' verklaarde haar op Malta meermaals de liefde, maar Karine was nog niet zo ver en hield een beetje afstand. Sinds gisteren weten we waarom. Zo had ze tijdens de citytrip al een vermoeden dat GJ contact had gezocht met Jacqueline, die net voor Karine het veld moest ruimen. Dat bleek achteraf gezien ook te kloppen, gaf Geert Jan gisteren zelf toe. En hij kreeg dan weer dingen als 'ouwe snoeperd' en 'playboy' te horen... Voor Geert Jan pakte dit trouwens ook niet goed uit: de relatie met Jacqueline liep namelijk eveneens op de klippen.

'Fuckers'

Het zit Karine tot hier. "Ik ben zo fucking trots op mezelf", schreef ze direct na de show van gisteren op Facebook. "Eerlijk en oprecht.... precies zoals ik ben! Altijd luisteren naar je onderbuik", beschrijft ze. Ook haalt ze uit naar de zure twitteraars ("de fuckers") die haar een koelkast noemde. "En voor al die fuckers die mij veroordeelde, een koelkast vonden etc....nooit oordelen als je de waarheid niet kent!" Op Koningsdag schoot Karine trouwens ook al in de verdediging, maar dat had alles te maken met het valse gerucht dat ze GJ mogelijk voor duizenden euro's zou hebben opgelicht.

Lees verder