Geert Jan in Boer zoekt Vrouw op NPO 1

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Geert Jan in Boer zoekt Vrouw op NPO 1

Boer zoekt Vrouw Geert Jan: 'Ik ben helemaal niet opgelicht'

|
|

Laatste update:

Geert Jan is dit seizoen de meest besproken kandidaat van Boer zoekt Vrouw. Werd hij nou opgelicht door een van zijn logees? Volgens Geejee klopt dit gerucht helemaal niet. 

"Dat gerucht is niet waar"

Aan sensatie ontbrak er dit seizoen helemaal niets. Zelfs nu alle afleveringen uitgezonden zijn, verschijnen de boeren met hun geliefdes nog in het nieuws. Vooral het gerucht van Geert Jan (met zijn vele bijnamen) trekt wel heel veel aandacht. Op de site van Boer zoekt Vrouw konden fans vragen insturen voor de boeren. Natuurlijk kwam het gerucht als eerste aan het licht. "Ben je nu wel of niet opgelicht?" vraagt een nieuwsgierige fan. GJ heeft een kort en duidelijk antwoord klaar: "Nee, ik ben niet opgelicht. Dat gerucht is niet waar." Ook zijn uiteindelijke keuze Karine ontkende dit gerucht  en haalt op Facebook nog even flink uit naar iedereen die haar veroordeelde. 

Geen filter

Geejee moest in deze zoektocht naar de liefde veel keuzes maken om uiteindelijk zijn nieuwe liefde te vinden. Dat werd Karine! Die liefde was alleen niet van lange duur. Na de ontknoping werd wel duidelijk dat die keuzes voor GJ helemaal niet zo moeilijk waren, want hij haalt flink uit naar de andere vrouwen. De boer staat er wel om bekend geen blad voor de mond te nemen en altijd precies te zeggen wat hij denkt. Iets waar hij zichzelf allang een schop onder de kont voor had gegeven.

Lees verder