• Nieuws

Mij niet bellen! Nieuwe buren familie Meiland vertrekken

Chateau Meiland is een dikke hit! Deze Nederlanders werden ook in één klap populair!

De familie Meiland kocht onlangs een kapitale villa in Noordwijk, waar ze nu een paar weken wonen. De buren van de Meilandjes hebben juist plannen om te vertrekken. Wat is er aan de hand? In Shownieuws hoorden we er meer over.

De straat in Noordwijk is normaal gesproken lekker rustig, maar sinds de familie Meiland er in het wild te zien is, wemelt het er van de dagjesmensen. Daar houden niet alle bewoners van (je gaat niet in een miljoenenvilla wonen om bekeken te worden) en één van de buren van de familie Meiland heeft het huis al te koop gezet.

Chateau Meiland-safari

Of de verhuizing door het ‘Meiland-toerisme’ komt is onbekend. In Shownieuws vertelt een makelaar dat de komst van Martien en Erica de huizenprijzen in de straat waarschijnlijk laat stijgen! Misschien zagen de buren gewoon eurotekens toen de verhuiswagen arriveerde.

Volgens Shownieuws werden de omliggende woningen na de komst van Martien en Erica in één klap tonnen meer waard. Nu waren het al geen goedkope huisjes, maar dat is voor bijna iedereen wel de moeite waard!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Chateau Meiland

De verhuizing naar Noordwijkerhout, Maxime die gaat samenwonen met haar nieuwe vriend én een kindje verwacht: het nieuwe seizoen van Chateau Meiland heeft alvast onderwerpen te over! Wanneer de nieuwe reeks van start gaat is nog niet bekend, maar we zien Martien en Erica na de zomer terug. Hopelijk is het chateau in Frankrijk tegen die tijd al verkocht, anders dreigt er une catastrophe!