Andy Samberg in Brooklyn Nine-Nine Seizoen 6 op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Andy Samberg in Brooklyn Nine-Nine Seizoen 6 op Netflix

Terry Crews: “Brooklyn Nine-Nine zal politiegeweld en racisme behandelen”

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Terry Crews heeft laten weten dat er in het achtste seizoen van Brooklyn Nine-Nine zeker aandacht besteed zal worden aan politiegeweld en racisme. De acteur vertelde dat in een uitzending van Late Night With Seth Meyers.

Terry Crews over Brooklyn Nine-Nine seizoen 8

Terry Crews was gisteravond via beeldbellen te gast bij de Amerikaanse talkshow Late Night With Seth Meyers. Aldaar liet de acteur weten dat er in het komende seizoen van Brooklyn Nine-Nine aandacht zal worden besteed aan politiegeweld en racisme. Hoe Crews dat nu al zo zeker weet? Er is onderling al over gesproken tijdens een videogesprek.

Brooklyn Nine-Nine over politiegeweld en racisme

Dat videogesprek tussen cast en crew van Brooklyn Nine-Nine vond plaats naar aanleiding van het overlijden van George Floyd. Hij kwam eind vorige maand door politiegeweld om het leven. Crews vertelt: "We hadden onlangs een gesprek via Zoom om te praten over wat er allemaal gebeurt in dit land. We zijn getuige van zo veel machtsmisbruik.” Crews noemt het gesprek somber, maar ook verhelderend. Met dat "verhelderend" doelt hij op de invulling van het nieuwe seizoen van Brooklyn Nine-Nine, waarin “zeker” aandacht zal zijn voor politiegeweld en racisme.

Wij noemden Brooklyn Nine-Nine eerder al eens een onweerstaanbare comedyserie! Benieuwd geworden? Je checkt het zesde seizoen nu op Netflix. Wil je alleen de hoogtepunten zien? Ook dat regelen we gewoon voor je!

Lees verder