• Hollywood

Britney Spears verliest 'wonderbaby': ‘Groot verdriet’

Britney Spears Sam Asghari

Britney Spears deelt verdrietig nieuws: de zangeres is haar ‘wonderbaby’ verloren. Britney maakte een maand geleden bekend dat ze een kindje met haar verloofde Sam Asghari verwachtte.

'Verschrikkelijk moment'

Britney Spears heeft zojuist via Instagram bekendgemaakt dat ze haar 'wonderbaby' heeft verloren. De zangeres maakte een maand geleden bekend dat ze haar eerste kind met haar verloofde, Sam Asghari, verwachtte. “Met groot verdriet moeten we aankondigen dat we onze wonderbaby vroeg in de zwangerschap verloren hebben. Dit is een verschrikkelijk moment voor elke ouder”, schrijft Britney.

Gezinsuitbreiding

Achteraf denkt Britney dat ze misschien beter nog eventjes had kunnen wachten met de aankondiging van haar zwangerschap. Ze waren echter ‘te opgewonden’ om het goede nieuws nog langer voor zich te houden. “Onze liefde voor elkaar is onze kracht. We zullen blijven proberen om ons prachtige gezin uit te breiden”, vervolgt Britney. De zangeres laat ten slotte weten dankbaar te zijn voor alle steun. Ook vraagt ze om privacy ‘tijdens dit moeilijke moment’.