Britney Spears over controle vader: ‘Ik wil gewoon mijn leven terug’

Door Redactie
Zangeres Britney Spears

Het was gisteren een emotionele dag voor Britney Spears. In de rechtbank sprak de zangeres over de controle die haar vader op haar leven heeft en dat zorgde voor een ontroerende verklaring.

Ik wil gewoon mijn leven terug”, vertelde het tieneridool. Britney’s leven staat onder curatele van haar vader. Sinds haar mentale inzinking in 2008 bepaalt haar vader als bewindvoerder alles. Na weken te hebben gehuild over de veelbesproken docu besloot Britney gisteravond de stilte te doorbreken. “Ik ben niet gelukkig. Ik slaap niet. Ik ben zo boos, het is krankzinnig. En ik ben depressief.

Win het weekend van je dromen!

‘Komt neer op misbruik’

De ‘Baby One More Time’-zangeres wist lang niet dat ze een aanvraag kon indienen om die controle van haar vader op te heffen. “Ik geloof oprecht dat deze bewindvoering neerkomt op misbruik.” Ook verschillende celebs zijn het met Britney eens. Ze krijgt veel steun, onder anderen van mede-90s popster Justin Timberlake.

‘Ze horen in de gevangenis’

Een rechter gaat nu bepalen of haar vader die controle over haar leven houdt. Britney heeft in ieder geval haar stilte doorbroken en wil het liefst iedereen die hier iets mee te maken had aanklagen. “Mijn vader en iedereen die betrokken is bij deze bewindvoering, inclusief mijn management – ze horen in de gevangenis. De mensen die me dit hebben aangedaan hebben mogen hier niet mee weg komen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.