Oh baby baby! Britney Spears (40) zwanger van derde kindje

britney spears

Oh, baby, baby! Britney Spears is zwanger. Dat laat de 40-jarige zangeres vandaag weten op haar Instagram-kanaal. Eerst dacht de Toxic-zangeres gewoon last te hebben van een food baby, aangezien ze lekker in het zonnetje op vakantie aan het genieten was, maar toch niet... Het lijkt erop dat haar dertien jaar jongere vriend Sam Asghari de vader is.  

Britney: 'Wat is er met mijn buik gebeurd?' 

Op Instagram plaatst Britney vandaag een foto van een tafereeltje op tafel met bloemen en schoteltjes (?) met het bijschrift: "Ik ben zo veel afgevallen voordat ik naar Maui op vakantie ging, maar het is kwam allemaal weer terug. Ik dacht 'Geez, wat is er met mijn buik gebeurd???' (...) Uit een zwangerschapstest bleek... eh... dat ik zwanger ben!" 

'Postnatale depressie'

Britney geeft aan dat ze liever binnen blijft, omdat ze niet gefotografeerd wil worden. "Ik ga natuurlijk niet meer zo veel de deur uit nu, omdat de paparazzi anders hun 'money shots' van mij gaan nemen. Zoals ze helaas al hebben gedaan. Dat is lastig, want ik heb ooit gekampt met een postnatale depressie... Vrouwen praatten daar toen niet zo veel over, omdat sommige mensen het als gevaarlijk beschouwen als een vrouw klaagt terwijl ze een baby bij zich draagt. Maar nu is het een dagelijks gespreksonderwerp."

Framing Britney Spears

Het is interessant hoe de beeldvorming over Britney Spears door de jaren heen is veranderd. Jarenlang maakte heel de wereld de zangeres belachelijk,  maar door de veelbesproken documentaire Framing Britney Spears kijken we ineens met een andere blik terug op Britney's perikelen. Kun je de film Crossroads nog herinneren? En wat denk je: gaat Britney ooit weer acteren? 

Het is een bijzondere mijlpaal voor de superster, omdat ze jarenlang geen zeggenschap had over haar levenskeuzes doordat ze onder curatele van haar vader stond - waar haar vader trouwens alsnog 1,5 miljoen aan overhield. 

Hoe dan ook... Britney Spears wilde jarenlang "gewoon haar leven terug", en dat is gelukt. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we De Harry Potter-quiz, The Bubble en Julia. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.