Bridget Maasland zegt sorry voor lompe MAFS-uitspraak

De gebeurtenissen in Married at First Sight laten niemand onberoerd, en Bridget Maasland maakte deze week een fikse uitglijder. Ze noemde deelnemer Martijn, die het ene moment heel aardig was en even later weer fel, ‘bipolair’. Na veel kritiek komt de RTL Boulevard-presentatrice erop terug.

Niets missen? Check hier onze Married at First Sight-overzichtspagina met het laatste nieuws én meerNeem ook een kijkje op onze MAFS-Facebookgroep om mee te praten over de laatste ontwikkelingen.

Bridget Maasland

Martijn en Nicole waren dé spraakmakers van Married at First Sight. Na een goed begin bouwden de ergernissen snel op, en kwam het tot meerdere incidenten. Nicole trok midden op de snelweg aan de handrem nadat Martijn kritiek had op haar rijstijl, en in een latere uitzending gooide ze een glas wijn in zijn gezicht. In RTL Boulevard verkondigde Bridget dat ze het moeilijk kon begrijpen. Zagen we voor de camera een andere Martijn dan Nicole zag?

Ongelukkige verspreking

Bridget noemde Martijn in de uitzending ‘bipolair’, om aan te geven dat hij misschien twee gezichten had. Ze werd meteen gecorrigeerd, omdat een bipolaire stoornis wel wat serieuzer is dan dat. Om het misverstand uit de weg te helpen kwam ze er op Instagram tóch nog even op terug.

Bridget zegt sorry

“Ik heb gisteren het woord bipolair gebruikt om iemand met twee gezichten aan te duiden. Na dit ook direct weer teruggetrokken te hebben, kwam ik er pas na de uitzending achter dat ‘bipolair’ voor zoveel meer staat dan stemmingswisselingen. Mijn welgemeende excuses hiervoor.” 

Martijn en Nicole hebben inmiddels het veld geruimd: iets waar onze columnisten Sonny en Dylan eigenlijk wel blij mee zijn, omdat het gedoemde huwelijk alle lucht uit het programma zoog.

Je ziet Married at First Sight elke dinsdag en woensdag op RTL 4, rond 20.30 uur.