Bridget Maasland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bridget Maasland

Bridget Maasland onthult identiteit van date

|
|

Laatste update:

Bridget Maasland liet weten dat ze sinds weer aan het daten is. Nu is ook bekend geworden met wíé de presentatrice het gezellig maakt.

Showbizz- en roddelexpert Fawrynotsawry merkte al op dat ene Christian érg enthousiast reageerde op Instagram-posts van de presentatrice. Het management van Bridget heeft aan RTL Boulevard laten weten dat Christian en Bridget inderdaad aan het daten zijn. De nadruk ligt overigens op daten: van een relatie is geen sprake.

Bridget Maasland onthult identiteit van date

Bridget Maasland op liefdespad

Geruchten over een datende Bridget gingen al een tijdje rond en in haar podcast Chickchat bevestigde ze dat een “heel leuke date had met iemand uit Nederland. Totaal onbekend: ik had hem ook nog nooit gezien.”

Het is te hopen dat het daten leuk blijft, ook al is nu bekend geworden met wie ze afspreekt. Achteraf had ze haar relatie met André Hazes bijvoorbeeld óók liever privé gehouden (ook al veroorzaakte ze zelf een lawine aan Instagram-foto’s met André).

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Onlangs had Bridget gezellig online contact met een Duitse man, maar dat liep niet helemaal lekker af. Maasland wilde gezellig samen via FaceTime koken, maar de man in kwestie had het te druk met het luisteren naar een audioboek. “Ik was er helemaal klaar mee!”

Lees verder