Bridget Maasland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bridget Maasland

Nieuwe liefde voor Bridget Maasland? 'Ik had een hele leuke date'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Na André Hazes én een Duitser waar ze nogal op afknapte, is er weer een nieuwe man in het leven van Bridget. Of het ook al écht een nieuwe lover is? Dat weten we niet, maar de RTL Boulevard-presentatrice heeft al wel een fijne date achter de rug.

"Ik had een heel leuke date", onthulde ze in de nieuwe aflevering van haar podcast 'Bridget & Friends: chickchat', die ze samen met vriendinnen en RTL Boulevard-collega's Clarice Stenger en Justine Marcella presenteert.

Geen bekende

"Wel meer dan een leuke date als ik zo naar je kijk", reageerde Justine, die vond dat Bridget helemaal zat te stralen. De presentatrice is na het mislukte contact met de Duitser - die, geloof het of niet, een audioboek luisteren belangrijker vond dan quality time met Bridget - nu bezig met een Nederlander. "Gewoon uit Nederland. Toch wel lekker dat je gewoon Nederlands kunt praten." De beste man is zeker geen BN'er. "Totaal onbekend. Ik had hem ook nog nooit gezien."

Botox

Ook onthulde Bridget nog wat anders. Ze schuwt dr. Botox niet. Wel met mate. "Dat ik er gewoon even wat gezelliger en uitgeslapen uit zie. Zonder dat je dan helemaal strak getrokken wordt." Neem bijvoorbeeld het 'kalkoenetje' in haar nek: dat moest er al een keer aan geloven. "In mijn nek gaat mijn huid rimpelen. Strepen heb ik altijd al gehad, maar nu heb ik ook dat kalkoenetje erbij. En daar spuit ik wel wat in. Zeker."

Superguide heeft ook een podcast! Je krijgt geen kalkoennekjes en Duitse lovers, maar wél kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder