Bridget Maasland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bridget Maasland

Bridget Maasland knapt af op nieuwe vlam: 'Helemaal klaar mee'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Bridget Maasland heeft een spraakmakende nieuwe podcast. In de nieuwe aflevering vertelt ze over haar contact met een geweldige man… en de afknapper die de opbloeiende romance meteen teniet deed!

Bridget heeft een nieuwe podcast

In haar nieuwe podcast Bridget & Friends: chickchat praat Bridget Maasland met haar vriendinnen/collega’s Clarice Stenger en Justine Marcella over wat hen zoal bezighoudt. Vorige week bespraken de vrouwen de fase in je leven waarin je eventjes een hekel hebt aan je eigen naam. Bridget had toen eigenlijk liever anders geheten en achteraf was haar keuze vrij hilarisch...

Anyway, ook deze week biedt Bridget and Friends: chickchat weer heerlijk luistervoer. Bridget vertelt namelijk over een leuke man die ze had ontmoet!

Romantisch koken via Facetime

"Ik was een tijdje aan het appen met een heel leuke man. Die had ik via zo'n datingsite ontmoet", vertelt Bridget. De man woonde in Duitsland, dus het contact verliep (geheel coronaproof!) geheel digitaal. Om toch een soort van te kunnen daten, besloot Bridget iets leuks te verzinnen. "Ik had naar hem gestuurd: als je mij je favoriete gerecht doorgeeft, dan haal ik de ingrediënten en dan gaan we samen op FaceTime koken en dat samen opeten." Super romantisch… Toch?

Hij wilde liever een audioboek luisteren

Helaas dacht de man in kwestie daar anders over! Hij liet weten namelijk altijd een audioboek te luisteren onder het eten… Ouchie! “Het is echt een leuke man. (…) Maar als ik dan met een leuke, romantische geste kom op afstand, dan kom je toch niet met: ik ben naar mijn audioboek aan het luisteren?" Na deze afknapper was Bridget “er helemaal klaar mee”, zodat ze haar nieuwe lover linea recta aan de kant heeft gezet.

Gelukkig gaat het zo te horen inmiddels weer een stuk beter met Bridget! Tijdens haar relatie met André Hazes kreeg de presentatrice het online flink te verduren. Ze besloot zodoende in therapie te gaan.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder