Bridget Maasland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bridget Maasland

Bridget Maasland onthult details bruiloft Patty

|
|

Laatste update:

Ook al kan Ruud de Wild het allemaal niet meer aanzien: het nieuws rondom de gestrande relatie van Bridget Maasland blijft de showmedia domineren. Bridget komt nu met meer details over haar eerdere zoen met André Hazes op het huwelijksfeest van Patty Brard, jáááren geleden.

De Zwakste Schakel-presentatrice bevestigt dat ze toen inderdaad heeft gezoend met de volkszanger, die nu weer terug is bij zijn ex Monique Westenberg. "Dré kwam binnen, zette me tegen de muur en gaf me een heftige zoen, vol op mijn mond", zegt ze deze week in een interview met VROUW. "Daar was ik helemaal niet van onder de indruk en ook helemaal niet van gediend. Ik was totaal verbouwereerd. ‘Wat doe jij nou, gek!’ zei ik tegen hem. That’s it. Dat is er gebeurd, niets meer en niets minder."

Rechtszaak

Bridget sleepte weekblad Privé en hoofdredacteur Evert Santegoeds een tijdje terug nog voor de rechter vanwege beweringen die het blad deed over deze 'huwelijksnacht'. Beweringen die volgens Bridget veel te ver gingen en totaal niet kloppen. Dat er tijdens de rechtszaak ook andere dingen naar buiten kwamen ('Haar slip lag op haar enkels') maakte het alleen maar erger. "Ik zal je vertellen, ik had corrigerend ondergoed aan op Patty’s huwelijk... dat is echt niet charmant als je dat op je enkels hangt."

Het goede doel

De rechter oordeelde toen dat het artikel weliswaar een inbreuk op de privacy vormde, maar ook dat het aannemelijk was, gelet op vijf schriftelijke verklaringen, dat er meer aan de hand was dan alleen een heftige zoen. "Dan krijg je van de rechter te horen: neem het met een korrel zout. En daar moet je het mee doen", zegt Bridget daar nu over. "Overigens heb ik de schadevergoeding die ik had geëist en wilde overmaken naar Stichting Het Vergeten Kind, alsnog uit eigen zak overgemaakt."

Oh ja: Bridget is binnenkort weer terug op tv! Hotter Than My Daughter start maandag 2 maart en is dan wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Zin in!

Lees verder