Borgen Deense serie Netflix

Veronica Superguide logo
Borgen Deense serie Netflix

Borgen komt naar Netflix met vierde seizoen; oude seizoenen snel te zien

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

De Deense serie Borgen krijgt tóch nog een vervolg! Ondanks dat de eerste drie seizoenen een grote hit waren, stopte de serie in 2013. Netflix heeft echter besloten Borgen nieuw leven in te blazen. Zodoende staat er in 2022 een vierde seizoen op de planning. Als opwarmertje verschijnen later dit jaar alvast de eerste drie seizoen op Netflix.

Borgen naar Netflix, inclusief vierde seizoen

Dubbel feest! Om te beginnen, vertellen we je graag dat Netflix de rechten van Borgen op heeft gekocht. En dat is niet zonder goede reden. De streamingdienst gaat namelijk een vierde seizoen van de Deense serie maken! De nieuwe afleveringen worden in 2022 op de streamingdienst verwacht. En dan het andere goede nieuws! Aangezien 2022 echter nog best wel ver weg is, heeft Netflix besloten eerst de oude seizoenen van Borgen maar eens online te zetten. Die worden later dit jaar op de streamingdienst verwacht.

Wat verwachten we van Borgen seizoen 4?

Borgen is een politiek drama uit Denemarken. In de hoofdrol zien we Birgitte Nyborg, die de eerste vrouwelijke premier van het land wordt. In het nieuwe seizoen van Borgen zal Nyborg de positie bekleden van Minster van Buitenlandse Zaken. Ook zien we Katrine Fønsmark, de perschef van Birgitte, die haar journalistieke rentree maakt bij een groot televisiestation.

Nog veel meer Netflix-kijktips

Hopelijk snel meer nieuws over Borgen! Voor nu sluiten we af met wat andere Netflix-tips. De Deense serie laat namelijk nog wel even op zich wachten… Doe daarom tot die tijd je voordeel met de beste films op Netflix én de beste series op Netflix. Of kijk gewoon zelf even wat voor leuks er binnenkort toe wordt gevoegd!

Lees verder