Steven in Boer Zoekt Vrouw

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Steven in Boer Zoekt Vrouw

Boer Zoekt Vrouw-deelnemer Steven reageert op lieve reacties na exit

|
|

Laatste update:

Afgelopen zondag moesten de eerste kandidaten van Boer Zoekt Vrouw (gepland!) het programma verlaten. Onder hen ook Steven, die naar huis werd gestuurd door boerin Annemiek. Haar actie was al snel trending op Twitter, waar lovend over Steven werd gesproken. Op het Instagram-account van Boer Zoekt Vrouw laat Steven nu weten iedereen te willen bedanken voor de liefdevolle reacties.

Boer Zoekt Vrouw-Steven reageert op lieve reacties

Zoals Boer Zoekt Vrouw-kijkers ongetwijfeld weten, heeft Steven een aantal jaar geleden kanker gehad. Zodoende heeft hij soms wat minder energie. Uiteraard komt er nu ook nogal wat op de ex-kandidaat af! "De situatie maakt dat ik momenteel niet de rust in mijn hoofd heb om deze brieven en berichten te lezen met de aandacht die ze verdienen. Er kan dus wat tijd overheen gaan voordat je hier iets op hoort", aldus Steven.

Film1 staat open: Deze 5 (Oscar)films moet je niet missen!

Steven kijkt positief terug op Boer Zoekt Vrouw

Gelukkig kunnen we concluderen dat Steven echter wel positief terugkijkt op zijn Boer Zoekt Vrouw-deelname. Op de website van het tv-programma zegt hij het volgende: “Ik denk dat ik nog wat meer bevestiging heb gekregen dat ik gewoon mezelf mag zijn. Ook al ben ik niet de persoon die altijd even vrolijk en gezellig is. Ook dat ben ik..." Steven wenste Annemiek ten slotte alle geluk van de wereld. Hij koestert namelijk geen enkele wrok: "Als ik daar serieus op terugkijk, dan denk ik dat ik meer verliefd was op het idee dat zij misschien wel de vrouw van mijn leven was."

Boer Zoekt Vrouw is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. En ook dit seizoen is weer enorm de moeite waard! Zo was er natuurlijk die drugsbekentenis van boer Jan. Ook zijn we nog steeds enorm benieuwd naar die geruchten omtrent boer Geert Jan

Lees verder