• NPO
  • RTL
  • Boer zoekt Vrouw
  • TV

Boer Zoekt Vrouw-Hans over samenwonen Annette: ‘Kroon op relatie’

hans annette boer zoekt vrouw samenwonen rtl boulevard

Hans en Annette uit het afgelopen seizoen van Boer Zoekt Vrouw wonen inmiddels samen. Dat heeft praktische redenen, maar is ook heel romantisch: “We zijn heel verliefd op elkaar.

Hans en Annette uit BZV

Hans en Annette vonden elkaar helemaal in Boer Zoekt Vrouw en we wisten al dat ze elkaar ook na de opnames niet loslieten. Het kwam dan ook niet uit de lucht vallen: het stel woont officieel samen! RTL Boulevard sprak met het stel: “We zijn heel verliefd op elkaar,” vertelt Annette.

'Waarom zou je wachten?'

Annette: “[Hans] is zeventig, ik ben zestigDan ga je geen tien jaar meer wachten op samen te wonen. En als de klik er is: waarom zou je wachten?” Het samenwonen blijkt ook een praktische reden te hebben. Annette vertelt dat het een uur en een kwartier rijden is van Brabant naar Zeeland: “Dat ga je niet elke dag doen.” Ook helpt Annette mee op de boerderij, bijvoorbeeld bij de geboorte van veulens. “Dat we dan samen zijn, dat is wel makkelijk”, stelt Hans.  

'De kroon op onze relatie'

Gelukkig bevalt het samenwonen tot dusver goed, zo vertelt Hans: “Dat vind ik hartstikke leuk. Dat ik hier niet alleen hoef te vertoeven.” Ook Annette is enthousiast: “Ik krijg zoveel nieuwe, mooie indrukken. Het is onvoorstelbaar. Soms zeg ik wel eens: ‘Knijp me even.’ (…) Mijn bestaan in Zeeland geef ik op voor [Hans]. Dat is toch fantastisch. Dat is de kroon op onze relatie.

RTL Boulevard zie je elke dag om 18:35 uur op RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.