Hoe is het nu met Boer Zoekt Vrouw-koppel Hans en Annette?

Annette en Boer Hans

Boer Hans vond in Boer Zoekt Vrouw zijn grote liefde Annette. Kijkers leefden afgelopen seizoen erg mee met het koppel en velen werden zelf verliefd op de boer, dankzij z’n charmes. Goed nieuws voor de fans: het koppel is nog steeds dolgelukkig! Dit laten ze  weten via de Boer Zoekt Vrouw-website.

Samen op de boerderij

Annette is nog steeds druk aan het werk in een kledingwinkel, maar het lijkt erop dat dit niet  lang meer duurt . “Ze vindt het heel leuk om in een kledingwinkel te werken. Dus misschien dat dat in de buurt kan. Maar dat wil ze wel minder gaan doen om meer samen op de boerderij te zijn en gezellig mee te helpen. Dat vindt ze ook heel leuk.” 

Het BzV-koppel bezoekt elkaar ieder weekend. “We vinden het heerlijk om samen te eten, op de boerderij bezig te zijn en samen te zijn.” Hij vertelt er ook bij dat Annette na de reünie zelfs de hele week logeerde op de boerderij.

Nog heel lang met de paarden

Het zit dus wel goed met het droomkoppel van dit seizoen. Hans en Annette zijn samen al aan het nadenken over hun toekomst. Waar de boer ook op hoopt is dat hij nog heel lang met de paarden mag werken. “Ik vind het prachtig om ze geboren te zien worden en hoe ze daarna groeien. En als ze dan ook nog in de sport goed presteren is het natuurlijk helemaal prachtig.” Zolang het lichaam van Hans de werkzaamheden nog toelaat wil de paardenfokker door blijven gaan.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast apps.