quentin tarantino, once upon a time in hollywood

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
quentin tarantino, once upon a time in hollywood

Eerste boek Quentin Tarantino gaat ook in Nederland verschijnen!

|
|

Laatste update:

De eerste roman van Quentin Tarantino gaat ook de Nederlandse schappen in. De regisseur schreef een boek over de succesvolle film Once Upon a Time in Hollywood.

Dat liet uitgeverij Luitingh-Sijthoff vandaag weten. Quentin Tarantino geeft zijn blik op de populaire film en vertelt meer details over de personages en het plot.

'Movie tie-in'

Het boek is een ‘movie tie-in’. In dit genre worden vaak meer details gegeven over een film en dat is precies wat Quentin Tarantino in dit boek ook doet. “Het was geweldig om mijn personages en hun wereld verder uit te diepen.

Once Upon a Time

Once Upon a Time in Hollywood viel erg in de smaak bij het publiek, want het was een van de best bezochte films van 2019 in Nederland. De kaskraker was ook niet voor niets genomineerd voor tien Oscars en Brad Pritt won er zelfs een voor zijn rol als stuntman Cliff Booth.

Als je geen genoeg krijgt van OUATIH hebben we goed nieuws! Quentin Tarantino wil de westernserie Bounty Law uit de film echt namaken. Wie weet kunnen hier binnenkort van gaan genieten.

Once Upon a Time in Hollywood is te zien op Netflix. Het is nog niet bekend wanneer het boek in Nederland verschijnt.  

Lees verder