Emma Wortelboer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Emma Wortelboer

Blote Emma Wortelboer blijkt een ‘Potterhead’

|
|

Laatste update:

Emma Wortelboer stelde koelbloedig een finaleplek in De Slimste Mens veilig, en geeft zich op Instagram behoorlijk bloot! Letterlijk en figuurlijk, want hoewel ze een outfit draagt niet geschikt is voor de winter blijkt ze óók een Potterhead!

Emma Wortelboer was dé sensatie van De Slimste Mens! Ze speelde beregoed, ontregelde de show soms volledig én wist het onmogelijke te bereiken… Ze liet het strenge, rechtvaardige jurylid Maarten van Rossum lachen(!) met een bijdehante opmerking over oesters en vagina’s!

Op Instagram plaatst de BNNVARA-presentatrice zich voor de ‘Mirror of Erised’: de spiegel waarin je je diepste wens te zien krijgt. Het resultaat is een foto die… nét binnen de gebruiksvoorwaarden van Instagram valt!

Emma werd onderwerp van discussie toen ze nogal hysterisch gilde toen Duncan Laurence het Songfestival won, en werd helemáál Insta-famous met een meme waarbij ze van outfit wisselde met Matthijs van Nieuwkerk.

Is Emma Wortelboer De Slimste Mens?

Omdat Emma de hele week ongeslagen bleef, zien we haar vanaf 18 januari terug in de finaleweek! Het is nog afwachten wie haar dit seizoen kan verslaan: Guus Meeuwis en Farid Azarkan waren dichtbij, maar de rest van de week was Wortelboer ongenaakbaar!

Misschien dat Martien Meiland haar naam voortaan wél kan onthouden!

Lees verder