Emma Wortelboer heeft geen spijt van ‘hysterische’ Songfestival-reactie

Door Redactie
Emma Wortelboer

Emma Wortelboer kreeg half Nederland over haar heen nadat ze op zijn zachtst gezegd nogal emotioneel reageerde op de winst van Duncan Laurence. Maar daar heeft de presentatrice maling aan!

Uitzinnig

Duncan Laurence ging er dit voorjaar met de winst vandoor op het Eurovisie Songfestival. Maar de volgende dag bleek dat vooral het optreden van Emma Wortelboer indruk had gemaakt op de kijker… en niet bepaald een positieve! Haar uitzinnige reactie op de winst van Duncan schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat. Zo vroeg Patty Brard zich af ‘welke dealer’ Emma had. Beroepsmopperaar Johan Derksen noemde haar zelfs een hysterische bakvis!

Geen spijt

Ondanks alle negatieve reacties, heeft Emma geen spijt van haar optreden bij het songfestival. In een interview met De Volkskrant zegt ze: “We wonnen het fucking songfestival, waar ik al fan van ben sinds ik een kind ben, na 44 jaar en uitgerekend de keer dat ik er deel van mag uitmaken, dus ja, dat was een explosie van vreugde.”

Drugsgebruik

Toch vallen de reacties van haar collega’s haar tegen. “Dat uitgerekend Patty Brard me op mijn plek probeert te zetten en me van drugsgebruik beticht tijdens de puntentelling - het gaat niet eens over de inhoud. Dat vond ik wel het laagste”, bijt Emma van zich af.