Black Widow

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Black Widow

Nieuwe Black Widow trailer: Scarlett Johansson vecht tegen Taskmaster!

|
|

Laatste update:

Marvel heeft een nieuwe Black Widow trailer vrijgeven die bomvol actie zit. Scarlett Johanssons huurmoordenares krijgt eindelijk haar eigen film en gaat een awkward familiereünie tegemoet. Ook onthult de trailer dat er nog veel meer Black Widows over de aarde rondkruipen. Grootste nieuws is echter de onthulling van de schurk, want Taskmaster lijkt een meer dan geduchte tegenstander te worden voor de Avenger!

David Harbour als de Red Guardian

Black Widow, aka Natasha Romanoff, is de beste huurmoordenaar ter wereld en vecht al jaren naast de Avengers. Haar verleden was echter altijd een geheim maar de aankomende film verwijdert het doek eindelijk van Black Widows verleden. Zo zien we dat Natasha’s familie onder andere bestaat uit de Red Guardian, een soort sovjetversie van Captain America. Hij wordt gespeeld door David Harbour, bekend van Stranger Things.

Black Widow vecht tegen Taskmaster

Maar het hoogtepunt van de trailer is toch wel het gevecht tegen Taskmaster. Deze schurk geeft zelfs Black Widow een run voor haar geld! Bekijk de trailer hieronder.

Meer Marvel in 2020

Marvel-fans hebben veel om naar uit te kijken in 2020. Zo kregen we gisteren nog de trailer van Spider-Man schurk Morbius te zien, komt X-Men horrorserie The New Mutants eindelijk eraan en zijn er diverse Disney+ series van Marvel in productie. Alleen de Hawkeye-serie is schijnbaar voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Black Widow verschijnt 29 april in de bioscoop.

Lees verder