Black Panther

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Black Panther

Black Panther-serie rond Danai Gurira!

|
|

Laatste update:

Actrice Danai Gurira doet sowieso mee in Black Panther 2: daarnaast krijgt de stoere bodyguard van T’Challa mogelijk haar eigen serie!

Nadat ze wereldberoemd werd als Michonne in The Walking Dead stapte Danai Gurira over naar het Marvel Cinematic Universe, waar ze Okoye speelt: de stoere generaal van de Dora Milaje, oftewel de lijfwacht van de Wakandaanse koning.

Actrice Danai Gurira tekende bij voor Black Panther: Wakanda Forever, de filmsequel op Black Panther, én de nieuwe Black Panther-spinoff voor Disney+.

De toekomst van Black Panther

Hoe het precies zit met deze film en serie is niet duidelijk. Black Panther-hoofdrolspeler Chadwick Boseman overleed vorig jaar. Black Panther 2 liep hierdoor flinke vertraging op. Marvel heeft in elk geval bekendgemaakt dat de rol van T’Challa niet door iemand anders gespeeld wordt.

Voor de film geldt dat er een nieuwe Black Panther geïntroduceerd kan worden: misschien zelfs eentje uit de ‘multiverse’, die werd geopend in WandaVision en waarschijnlijk erkend wordt in de nieuwe Dr. Strange.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Over de Black Panther-serie is nog erg weinig bekend, behalve dat hij in het koninkrijk Wakanda speelt. Het zou best kunnen dat Okoye de hoofdrol in de spinoff speelt: de badass bodyguard is sowieso erg populair bij Marvel-fans.

Black Panther 2 staat gepland voor juli 2022, wanneer de nieuwe spinoff-serie verschijnt is nog niet bekend.

Lees verder