Nicol en Peter Gillis

Veronica Superguide logo
Nicol en Peter Gillis

Binnenkijken bij de luxe villa van Peter Gillis en Nicol

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

In SBS6's realityhit De Familie Gillis: Massa Is Kassa krijgen we af en toe al wat te zien van Peter Gillis' dikke villa in België, maar nu gooien hij en vriendin Nicol de deuren écht wagenwijd open. Hatseflats!

De steenrijke vakantieparkenbaron, die volgens tv-columniste Angela de Jong op een onverklaarbare wijze veel kijkers scoort, laat niet alleen de SBS6-camera's draaien; hij ontvangt nu ook het wegzwijmel-YouTube-kanaal Pure Luxe voor een chique huistoer. Boegbeeld van dat platform, Floris Wyers, krijgt zelfs een primeur!

Nog nooit vertoond

"Met SBS6 komen we hier nooit", onthult Nicol terwijl ze met Floris door de bovenste etage van haar stulpje wandelt. Daar slapen haar vier jonge kinderen - die niet in beeld komen - en dit is een gedeelte van het huis dat de SBS6-kijker eigenlijk nooit te zien krijgt. Verder showt Peter ook nog de mega-lap grond die aan de villa zit, zijn Rolls Royce-collectie én de 'hatseflats'-hut - en je mag zelf bedenken wat 'ie daarmee bedoelt!

Win het weekend van je dromen!

Massa is Kassa seizoen 4

Peter, die laatst even foxwild werd door een vreemd filmpje van zoon Mark, heeft het dus goed voor elkaar, zoals je ziet. Toch is dit gigantische huis niet het eindstation voor hem en Nicolleke. Ze willen op den duur weer vertrekken. Misschien gaan we dat ooit nog zien in De Familie Gillis: Massa Is Kassa. Het lijkt ons stug dat SBS6 ermee kapt na het goedbekeken derde seizoen, dat de afgelopen maanden vrij veel kijkers trok. De vraag lijkt ons dus niet óf er een vierde seizoen komt, maar wannéér! 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder