The Lion King live action remake Disney Simba

Veronica Superguide logo
The Lion King live action remake Disney Simba

Hoe dan? Dit detail in The Lion King is niemand opgevallen!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Regisseur Jon Favreau heeft op Twitter verklapt dat hij wel een heel bijzondere scène in The Lion King ‘verstopt’ heeft! De grafisch gezien enorm indrukwekkende film blijkt namelijk nog levensechter dan wel al dachten… De regisseur heeft voor één scène stiekem gebruik gemaakt van echt in Afrika geschoten beeldmateriaal!

The Lion King is nog realistischer dan we dachten!

We hoeven dat recordaantal bioscoopbezoekers echt niet meer te vertellen dat Disney voor de remake van hun klassieker The Lion King gebruik maakt van levensechte animatie. Wat hoogstwaarschijnlijk wel nieuwe informatie is, is dat één specifiek shot er niet alleen levensecht uitzag, maar het ook daadwerkelijk was! Regisseur Jon Favreau laat op Twitter weten dat ze voor dit shot gebruik hebben gemaakt van echte beelden.

Favreau fopt ons in The Lion King

Favreau laat weten dat het specifiek om een shot aan het begin van The Lion King gaat, wanneer het iconische nummer The Circle of Life ingezet wordt. De reden? De regisseur wilde testen of iemand het zou merken! Nu vinden we onszelf toch echt best wel scherp… Maar ook wij hebben bovenstaand detail in The Lion King totaal over het hoofd gezien! Maar goed, zoals gezegd, ziet de Disney-remake er natuurlijk ook wel verdacht realistisch uit. Een keuze die overigens niet bij iedereen in de smaak valt

Lees verder