Simba uit The Lion King

Veronica Superguide logo
Simba uit The Lion King

Eye Candy: zo had The Lion King er ook uit kunnen zien

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De remake van The Lion King is een technisch hoogstandje. Maar stiekem verlangden we best wel terug naar de stijl van het origineel. Deze creatieve kunstenaar combineerde het beste van twee werelden!

Oogstrelend

The Lion King kreeg niet alleen waanzinnig goede recensies, hij verbrak in Nederland ook nog eens een heus bioscooprecord! Toch was er ook wel wat kritiek op de nieuwe versie. Dankzij de oogstrelende computeranimatie zijn de dieren niet van echt te onderscheiden. Maar daardoor miste je hier en daar toch wel wat emotie in de gezichtsuitdrukkingen van Simba en co. Nikolay Mochkin, alias Ellejart, ging op zoek naar de gouden middenweg!

Viral

Deze tekenaar besloot de wereld van het origineel en de remake samen te voegen. In een interview met Bored Panda vertelt de jaloersmakend getalenteerde artiest: “Als kind tekende ik al dieren uit The Lion King na. Toen ik de trailer voor de remake zag, dacht ik: ‘Wauw, het ziet er te gek uit, maar waar zijn alle helden uit mijn jeugd?’” Op Instagram deelde hij zijn creaties en die gingen al snel viral. Dit zijn een paar van zijn fraaiste creaties die de perfecte balans vinden tussen de remake en de animatieklassieker uit 1994.

Lees verder