Big Brother-nominatie zorgt voor discussie: ‘Deze haat verdient ze niet’

Big Brother-bewoonster Charlotte krijgt er flink van langs door de kijkers. Zij heeft vandaag bewoners mogen nomineren en ze koos voor niemand minder dan Ali en Bart. Eerder was Jason al genomineerd na het zandloperspel. “Deze nominatie verpest echt alles.”

Charlotte in Big Brother

De spanningen lopen hoog op in het Big Brother huis nu er steeds minder bewoners zijn. Zo was niet iedereen het eens met de terugkeer van Danny en waren kijkers geïrriteerd door de houding van Rob.

Stop met kijken

Fans zijn niet te spreken over de keuze van Charlotte. Volgens velen had ze toch echt anders moeten stemmen. “Deze nominatie verpest echt alles”, zo schrijft een kijker op Twitter. Sommigen roepen zelfs op om niet meer te kijken. “Als Charlotte of Jolien de finale halen, stop dan alsjeblieft allemaal massaal met kijken”, Twitter een andere fan.

De tekst gaat verder onderaan de Tweets.

Een beetje verdrietig

Er zijn echter ook kijkers die het opnemen voor de bewoonster. “Al deze haat verdient ze niet. Het maakt mij echt een beetje verdrietig”, Twittert een kijker. “Ik ben niet boos op Charlotte. Ze moet er uiteindelijk iemand op zetten en ze heeft geen idee Jolien haar gebruikt”, aldus een andere fan.

Big Brother is dagelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. De liveshow zie je op zaterdag om 20.00 uur op de zender. Tussendoor kijk je 24/7 live via Videoland.