Big Brother, twist

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Big Brother, twist

Big Brother komt na heftige exit met bijzondere wending!

|
|

Laatste update:

De spanning was gisteren om te snijden in het Big Brother-huis. De beste vrienden Jill en Thomas stonden tijdens de nominaties namelijk lijnrecht tegenover elkaar. Uiteindelijk was het Thomas die het spel moest verlaten, maar dat was niet het enige opmerkelijke...

Het vertrek van Thomas heeft ervoor gezorgd dat er nog maar slechts 2 van de 8 oorspronkelijke bewoners in het huis zitten: 4 mensen vertrokken vrijwillig en de andere twee werden er tijdens de liveshows uit gestemd.

Vriendschap voor het leven

Thomas kan in ieder geval terugkijken op een prachtig experiment. De Vlaamse kandidaat is namelijk niet alleen kilo's afgevallen, maar heeft er ook een bijzondere hechte vriendschap met inwoonster Jill aan overgehouden. De twee bleken vrijwel direct na haar binnenkomst onafscheidelijk en daarom was het feit dat de twee door hun medebewoners lijnrecht tegenover elkaar werden gezet bikkelhard. Gelukkig had hij voordat hij ging nog wel wat positieve woorden over voor zijn maatje.

Kijktips? Luister Bankplakkers! meer

Plottwist

Het vertrek van Thomas was echter niet het enige opvallende van de avond: er volgt namelijk de komende dagen een bijzondere twist! "Big Brother gaat door zonder Thomas", begon presentatrice Geraldine Kemper. "Morgen zie je hoe het leven in het Big Brother-huis gewoon doorgaat. Alhoewel gewoon? In de komende week worden de bewoners verdeeld in twee groepen. Ze zullen moeten wonen in een rijk en in een arm gedeelte van het huis." Deze twist moet de fans van het eerste uur bekend voorkomen, want in Big Brother 3 en 4 werden de kandidaten ook al opgesplitst. Het is alleen de vraag wat het deze keer met de kandidaten en hun bondjes gaat doen! 

Enthousiaste fans

De kijkers, die de show nog wel een kans hebben gegeven, kunnen niet wachten om te zien welke gevolgen de nieuwe verdeling heeft. Lees hieronder maar alvast wat reacties! 

Big Brother is iedere doordeweekse dag om 21:30 uur te zien op RTL5 of 24/7 via de livestream op Videoland.

Lees verder