Big Brother-Jill met ambulance naar ziekenhuis gebracht

Jill in Big Brother

Big Brother-bewoonster Jill is eerder vandaag opgenomen in het ziekenhuis.

Dat was vanochtend te zien via de Videoland-livestream, zo meldt RTL Boulevard.

Wat is er aan de hand?

De Nederlandse kandidate uit Landsmeer zou zich s'nachts steeds slechter zijn gaan voelen. Ze moest ook overgeven. "Wat precies het probleem was, bleef onduidelijk, totdat de productie van het programma besloot om een ambulance te laten komen", aldus Boulevard.

Superguide Podcast: Bankplakkers

Hoe is het nu?

In De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow van Big Brother-host Peter Van de Veire is wat meer bekend geworden over Jills situatie. Het zou nu weer wat beter gaan nadat ze voor controles in het ziekenhuis belandde.

Nieuwe kandidaten

Big Brother is nu een aantal weken onderweg en het huis werd al meerdere keren opgeschud. Kandidaten komen en gaan, mensen beginnen zich aan bepaalde personen te ergeren én kijkers thuis zitten nogal te watertanden nu er een soort Lucifer-lookalike rondloopt. Oftewel: het spel is echt aan. Weten kijkers Big Brother ook te vinden? Ja, redelijk. Volgens Stichting KijkOnderzoek schommelden de RTL 5-kijkcijfers afgelopen week steeds tussen de 300.000 en 400.000, wat aardig is voor een dagelijks programma. En je kunt de livestream op Videoland natuurlijk 24/7 volgen!