Big Brother-kijkers in de ban van 'Lucifer'-lookalike Michel

Lucifer en Michel

Big Brother-kijkers raakten niet uitgepraat over 'Terror Theo', maar nu hij niet meer in het huis zit, hadden ze in de 'tactische' Nathalie een nieuw 'slachtoffer' gevonden. Gisteren ging het echter even over iets héél anders toen Nederlander Michel één van de nieuwe bewoners bleek.

Er kwamen gisteren drie nieuwe Big Brother-bewoners de villa binnen en een van hen was Michel, een beveiliger uit Maarssen. Die maakte meteen al de tongen los en deed de harten van livestream-kijkers sneller kloppen.

Lucifer doet ook mee

Op twitter vielen kijkers helemaal in katzwijm toen Michel voor het eerst onder de douche sprong. Ook wordt hij al vergeleken met Tom Ellis' Lucifer uit de gelijknamige Netflix-hit. En we moeten zeggen: de gelijkenis met ons favoriete hete duiveltje is treffend! 

Superguide Podcast: Bankplakkers

3 nieuwe bewoners

De drie nieuwe bewoners, naast Michel ook Vlamingen Patrick en Julie, stonden gisteren opeens tussen de andere huisgenoten in. Ze werden tijdens een spel bijna onherkenbaar gemaakt, waarna Nick moest raden wie wie was. Patrick zou je misschien nog wel kunnen kennen. Hij zat vorige week in de tweede doos toen Theo, Daniëlle en Thomas drie nieuwe deelnemers mochten kiezen. 

Big Brother-kijkers in de ban van 'Lucifer'-lookalike Michel

Big Brother is elke werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5. Op Videoland kun je 24/7 meegluren via de livestreams!