Jill uit Big Brother

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jill uit Big Brother

Big Brother Jill onder vuur na ‘heftige uitspraken’

|
|

Laatste update:

Kijkers zijn op z’n zachtst gezegd niet blij met Big Brother-deelnemer Jill. Sommigen willen dat de bewoner vertrekt na ‘heftige uitspraken.’

Jill had een moeilijke tijd in het Big Brother-huis na het vertrek van haar maatje Thomas. Kort daarna werden de mannen en vrouwen gescheiden en was Jill weer helemaal in haar hum. Eenmaal herenigd met haar vrienden Mike en Matt deed ze wat ‘vervelende’ uitspraken.

Kijktips? Luister Bankplakkers!meer

‘Vieze flikkers’

Volgens Twitteraars noemde ze Michel en Nick "vieze flikkers" en zei ze over Michel dat hij "zich nu op kon gaan hangen" tijdens het sporten. Ook had Jill het over Lieses – alvast onze excuses voor de R-rated-taal – “schimmelkut.

Kijkers zijn er nu helemaal klaar mee. “Ik wil zo graag dat dit mens gewoon oprot.” “Jill zien op live, haar blikken, uitspraken, alles nu gewoon… Ik kan het niet meer.

Reacties op sociale media zorgden er eerder voor dat de Big Brother-socials een tijdje op zwart gingen. De reacties die geplaatst werden, gingen volgens de mysterieuze dictator te ver. We zijn benieuwd hoe het programma reageert op deze reacties en of ze naar de kijkers gaan luisteren.

Big Brother is iedere doordeweekse dag om 21:30 uur te zien op RTL5 of 24/7 via de livestream op Videoland.

Lees verder