Of je Ian Ziering nu kent Beverly Hills 90210 of Sharknado: je kunt 'm ontmoeten op Comic Con!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Of je Ian Ziering nu kent Beverly Hills 90210 of Sharknado: je kunt 'm ontmoeten op Comic Con!

Beverly Hills 90210’s Ian Ziering op Dutch Comic Con

|
|

Laatste update:

Genoten van Beverly Hills 90201, Sharknado of Biker Mice From Mars? Haast je dan naar Dutch Comic Con, om Ian Ziering te ontmoeten!

Ian Ziering speelde in de bekende serie de hoofdrol van de verwende Steve Sanders. Zijn personage was niet het populairst, maar wel één van de rotsen in de branding in de geschiedenis van de serie. Hij begon als een rijke dweil, maar door de jaren heen werd Steve een stuk volwassener en verantwoordelijker voor zijn vrienden en familie. Dat mocht ook wel want de 26-jarige acteur speelde een middelbaar scholier!

Beverly Hills 90210

Na het succes van Beverly Hills 90210 speelde Ziering nog regelmatig kleinere rollen op tv, en sprak hij stemmen in voor tekenfilms (Biker Mice From Mars is een bekend voorbeeld). Vanaf 2013 omarmde hij zijn cultstatus pas echt, toen hij de hoofdrol speelde in... Sharknado!

Sharknado

Ziering kreeg er geen genoeg van en speelde de hoofdrol in alle vijf Sharknado’s die volgden. Daarnaast zien we hem binnenkort (of waarschijnlijker: niet) in de spirituele opvolger: Zombie Tidal Wave! Recent keerde hij terug als zichzelf in de Beverly Hills 90210-opvolger BH90210. Of deze serie, waarin de hoofdrolspelers zichzelf spelen terwijl ze een reboot willen maken van Beverly Hills 90210(!) een tweede seizoen krijgt is nog niet bekend.

De reboot werd aanvankelijk aardig bekeken maar de kijkcijfers stortten al vrij snel in. Fox heeft nog geen tweede seizoen aangekondigd, dus we vrezen met grote vrees…

Ian Ziering is niet de enige ster die je op Comic Con kunt ontmoeten. Michiel Huisman moest helaas verstek laten gaan, maar Marie Avgeropoulos (The 100), Evanna Lynch (Luna Lovegood uit de Harry Potter-films) en Colin O’Donoghue (Captain Hook uit Once Upon A Time) zijn van de partij.

Heroes Dutch Comic Con vindt op 23 en 24 november plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

Lees verder