comic con

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
comic con

Je kunt met Colin O’Donoghue op de foto op Comic Con

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Jawel, er is weer een naam bekend van een celeb die de Nederlandse Comic Con komt opleuken. En deze keer is dat Colin O’Donoghue. Deze razend populaire acteur uit onder andere Once Upon A Time komt buurten en je mag met hem op de foto. Gaat je wel kosten, overigens. Hoeveel? Lees maar verder. 

Hal vol nerds

Op 23 en 24 november 2019 wordt de Jaarbeurs Utrecht weer het toneel van de grootste Comic Con van Nederland. Alle filmfreaks, gamers, manga-lovers en stripnerds onder één dak, jawel. Misschien wordt je al nerveus van het idee van 1 nerd in je directe omgeving, in dat geval kun je beter wat anders gaan doen. Maar wordt je warm van superhelden? Er zijn nog tickets

Smile! 

Zoals altijd, en gebruikelijk op Comic Cons, zijn er celebs. We wisten als dat Michiel Huisman zou aanschuiven voor Meet & Greet, maar nu is dus nóg een leuke naam bekend gemaakt: Captain Hook uit Once Upon A Time zal er zijn. Tenminste, de acteur. De serie ging 7 seizoenen mee en was wereldwijd razend populair. Wil je met O’Donoghue op de foto? Dit gaat het je kosten. 

Handtekening: €65,-

Photobooth: €70,-

Meet & Greet: €250,-

Ja, hmm, voor de fans is het leuk. Zullen we het zo zeggen?

Naar Comic Con

Je hoeft niet op de foto! Hadden we al verteld waarom je wel naar de Dutch Comic Con moest gaan? Jazeker, lees maar eens waarom je Comic Con niet moet missen. En als je nog inspiratie wilt voor hoe je je moet aankleden -want je gaat niet in je spijkerbroek toch?- dan hebben we hier nog die briljante beelden van de man die zichzelf verkleed als Disney-figuren. En hoe! Check hem.

Lees verder