Déze Hollywoodsterren kun je dit weekend tegen het lijf lopen op Dutch Comic Con

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Déze Hollywoodsterren kun je dit weekend tegen het lijf lopen op Dutch Comic Con

Déze Hollywoodsterren kun je dit weekend tegen het lijf lopen op Dutch Comic Con

|
|

Laatste update:

Liefhebbers van stripboeken, stripsverfilmingen, tv-series, sciencefiction, fantasy en games kunnen dit weekeinde al dan niet verkleed hun hart ophalen bij de vierde editie van de Dutch Comic Con in de Jaarbeurs in Utrecht. Traditiegetrouw komt er weer een aantal bekende namen langs voor foto- en handtekeningensessies.

Klinkende namen

Eén van de blikvangers is Dwight Schultz, bekend als Murdock in The A-Team. Ook onder meer Zach McGowan (The 100, Black Sails), Mark Ryan (Black Sails, Transformers), Emilie De Ravin (Once Upon A Time, Lost), Jason David Frank (Power Rangers) en Katie Cassidy (Arrow, Gossip Girl) zijn van de partij.

Redbad

De Nederlandse regisseur Roel Reiné komt eveneens naar Utrecht. Hij zal onder meer praten over zijn serie Black Sails en over zijn nieuwe Nederlandse film Redbad. Egbert-Jan Weeber (Taal is zeg maar echt mijn ding), Britte Lagcher (Overspel) en Lisa Smit (Dokter Deen), die een rol in Redbad hebben, komen vertellen over het historische epos en bezoekers krijgen alvast een voorproefje van de film die eind juni uitkomt. 

Internationale cast

Redbad gaat over de Friese held Radboud (Gijs Naber), die in de vroege middeleeuwen met hulp van de Vikingen strijd voerde tegen christenen die hun geloof met harde hand opdrongen in de lage landen. De film kent een indrukwekkende cast, met naast bovengenoemde acteurs ook Jonathan Banks (Breaking Bad), Søren Malling (The Killing), Renée Soutendijk (Moordvrouw) en Huub Stapel (Flikken Rotterdam en de nodige Dick Maas-producties).
Vorig jaar kwamen er bijna 32.000 mensen af op Dutch Comic Con.

Lees verder