Het vijfde seizoen van Better Call Saul heeft een verschijningsdatum!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Het vijfde seizoen van Better Call Saul heeft een verschijningsdatum!

Kijken! Voorproefje Better Call Saul seizoen 5 met nieuwe teaser trailer

|
|

Laatste update:

Gelukkig kwam van uitstel ditmaal geen afstel! Het is namelijk bijna zover: het vijfde seizoen van Better Call Saul komt eraan. Om je alvast een beetje op te warmen, komt AMC met een nieuwe teaser trailer en een behind the scenes-filmpje van deze Breaking Bad prequel.

Er moet nog veel gebeuren in Better Call Saul S5

Met onderstaande filmpjes krijgen fans dan eindelijk een echt voorproefje van het vijfde seizoen van Better Call Saul. Na een lange pauze gaat de transformatie van Jimmy McGill in de louche Saul Goodman weer verder. Het verhaal van Better Call Saul bestaat nu nog min of meer uit twee aparte werelden, met Jimmy en Kim aan de ene kant, en Gus en Mike aan de andere kant. Dit seizoen belooft echter meer overlap! Daarnaast is het natuurlijk de vraag wat er uiteindelijk gebeurt met steun en toeverlaat Kim Wexler. Heel veel tijd om alle verhaallijnen af te sluiten, hebben de makers niet meer: seizoen 6 wordt namelijk het laatste seizoen van Better Call Saul

Better Call Saul seizoen 5 wordt “groter” dan ooit

Maar goed, eerst nog maar even genieten van Better Call Saul seizoen 5. De makers hebben (via IndieWire) namelijk beloofd dat dit seizoen “groter” wordt dan eerdere seizoenen. Zij vergelijken het seizoen met een sneeuwbal die van een berg rolt en steeds sneller gaat, totdat hij uit elkaar knalt. Hieronder maar liefst twee voorproefjes!

Better Call Saul seizoen 5 is vanaf 24 februari te zien is op Netflix. Een tweede aflevering volgt op 25 februari. Daarna moet je steeds een weekje wachten op nieuwe afleveringen.

Lees verder