André Hazes en Djarno Hofland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André Hazes en Djarno Hofland

Emotionele beste vriend André Hazes slaat terug na kritiek

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Djarno Hofland, André Hazes' neef, tourmanager én bestie, schrijf in een emotioneel berichtje op Instagram even flink van zich af. Hij benadrukt zijn vriendschap met André en rekent af met haters die overal wat van vinden.

Djarno, die we recent voorbij zagen komen in Opsporing Verzocht, slaat terug. "Iedereen heeft altijd een mening en iedereen heeft altijd wel iets te zeggen maar niemand weet wat wij doen om alles eraan te doen om succes te behalen in onze carrière", begint hij zijn Insta-story.

'Dat neefje'

Blijkbaar krijgt Djarno vaak de vraag wat 'dat neefje' steeds bij André doet, maar ook daar heeft 'ie een antwoord op. "Iedereen zou wel denken ‘wat doet dat neefje erbij?’, maar ze zouden eens moeten weten hoeveel uren en energie ik stop in AH6 (André's kledingmerk, red.), in het tourmanagement en daarbuiten in mijn dochter, vriendin en vriendschap!

Emotionele beste vriend André Hazes slaat terug na kritiek

Broers

Iedereen die de twee een béétje volgt, bijvoorbeeld via insta, weet dat ze elkaar echt als broers zien. Dit is zeker niet de eerste keer dat ze voor elkaar opkomen. Ook liefdesverklaringen over en weer zagen we al veel vaker voorbijkomen. Nu krijgt André weer wat lovende woorden van zijn neefje. "Ik houd van jou vriend en ik kan wel zeggen wat jij doet om de beste persoon te zijn voor iedereen om jou heen. Love you broeder!" Wat een liefde!

Het berichtje kwam overigens na déze post van André, waarin hij benadrukt dat hij en Djarno altijd al matties waren. "Ga dood voor jou broer!", schrijft Djarno in de comments.

Lees verder