André Hazes en Djarno Hofland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André Hazes en Djarno Hofland

André Hazes' neef Djarno in Opsporing Verzocht: 'Ik ben bang nu'

|
|

Laatste update:

De neef en tourmanager van André Hazes, Djarno Hofland, is gewelddadig overvallen en zijn dierbare horloge is gestolen. Het horloge was een cadeau van André Hazes. Djarno krijgt hulp van Opsporing Verzocht maar in het programma blijft hij anoniem. 

Bewapende mannen 

Hofland wordt op 3 september door 2 bewapende mannen overvallen en ze proberen hem zelfs te wurgen. In Opsporing Verzocht vertelt hij dat de overval hem erg heeft laten schrikken: "Ik ben heel erg bang nu. Ik vind het ook echt heel erg vervelend dat dit van mij gestolen is. Ik heb heel erg hard gewerkt voor dit geld. Het horloge vind ik nog het ergst. Deze heb ik gekregen van een naast familielid. Deze heeft hij mij gegeven voor mijn verjaardag en hij heeft hem speciaal laten graveren voor mij.” Het peperdure horloge heeft hij gekregen van André, dat was destijds te zien in de reallifesoap Ik Haal Alles Uit Het Leven

Gouden gabber

André Hazes is de laatste tijd druk bezig met verzoeningen: hij zei sorry tegen zijn moeder Rachel én na een ruzie met Glennis Grace, legde hij dat ook weer bij. Dat hij de daders van de overval zal vergeven is echter hoogstonwaarschijnlijk: het dierbare horloge was namelijk "een gouden cadeau voor een gouden gabber".

Lees verder