Avengers Endgame Iron Man Deleted Scene

Veronica Superguide logo
Avengers Endgame Iron Man Deleted Scene

Bekijk nu een emotionele deleted scene uit Avengers: Endgame

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ter promotie van de home entertainment release van Avengers: Endgame heeft Marvel via USA Today een nieuwe deleted scene vrijgegeven, en het gaat om een emotioneel moment tegen het einde van de film [SPOILERS VOOR WIE DE AFGELOPEN DRIE MAANDEN ONDER EEN STEEN GELEEFD HEEFT]. Ook al was de begrafenis van Tony Stark natuurlijk het meest tranentrekkende moment van de film, nu blijkt dat de regisseurs ook een scène hadden opgenomen waarin te zien is hoe alle Avengers meteen na de dood van Iron Man reageren op zijn zelfopoffering.

Kniel diep voor Tony Stark

Nadat Pepper Potts haar geliefde een laatste zoen geeft knielen alle Avengers één voor één voor deze oppersuperheld. Het is een mooie scène, die zeker een betere toevoeging voor de re-release geweest zou zijn dan dat fragment met de Hulk waarvan de CGI nog niet af was.

Geschrapt omdat het anders dubbelop was met de begrafenis

Regisseurs Joe en Anthony Russo lieten aan USA Today weten dat ze deze scène uiteindelijk geschrapt hebben omdat ze het een beetje dubbelop vonden met daarna ook nog de begrafenis erbij: “Het is een hele mooie scène met ontroerend acteerwerk, maar we filmden het voordat we de begrafenis opnamen. Die werd uiteindelijk voor ons een sterkere en meer emotionele reflectie van Tony’s dood”.

Ook al komt Avengers: Endgame in Amerika al bijna uit op DVD en BluRay, in Nederland verschijnt de Grootste Film Aller Tijden pas 30 augustus op glimmende schijfjesformaat.

Lees verder