Daniel Craig

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Daniel Craig

Bekijk de allerlaatste No Time To Die trailer

|
|

Laatste update:

De nieuwe James Bond film No Time To Die heeft een nieuwe trailer en dit is echt de allerlaatste voor de film uitkomt op 30 september. Beloofd! Althans dat zegt studio MGM.

Back in action

Daniel Craig keert eindelijk terug als James Bond. De MI6 agent zoekt zijn rust in Jamaica, maar zijn pensioen wordt onderbroken als er een oude vriend voor de deur staat. De trailer laat er absoluut geen grassprietje over groeien: we krijgen een 100% authentieke Bond-film. Explosies, stunts, Bond girls en ouderwetse achtervolgingen; Bond krijgt een volle lading actie over zich heen!  

No Time To Release

We hebben lang moeten wachten op de nieuwe 007-film, omdat de release steeds verder werd uitgesteld vanwege COVID. Eerder mochten we al genieten van het nieuwe Bond-liedje van Billie Eilish. Met deze laatste trailer is het definitief dat we Daniel Craig terugzien op het witte doek vanaf 30 september. 

No Time To Die is trouwens niet de enige film die eindeloos werd uitgesteld vanwege Covid. Venom: Let There Be Carnage wordt misschien zelfs uitgesteld naar volgend jaar. Sci-fi film Dune is gelukkig net als No Time To Die klaar met uitstellen, want die blockbuster verschijnt 16 september in de Nederlandse bioscopen

No Time To Die knalt 30 september de bioscoop in. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder