Recensie Dune 2021

Veronica Superguide logo
Recensie Dune 2021

Dit is de nieuwste trailer van sci-fi-film Dune!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Warner Bros. dropte vanmiddag de nieuwste trailer van Dune. Deze sci-fi film met Timothée Chalamet, Oscar Isaac en Zendaya is gebaseerd op Frank Herberts bekende bestseller.

Denis Villeneuve regisseert de langverwachte film. Hij is onder andere bekend van Arrival en Blade Runner 2049 en werd voor twee Oscars genomineerd voor zijn film Incendies. In 2020 kwam al de eerste trailer uit voor Dune en nu is er een vervolg. Check ‘m hieronder!

Begaafde jongen Paul

Timothée, die dit jaar ook een grote rol heeft in The French Dispatch van Wes Anderson, schittert als Paul Atreides. De begaafde jongen reist naar de gevaarlijkste plek in het universum om de toekomst van zijn familie en zijn volk veilig te stellen. Ondertussen doen kwaadaardige grootmachten er alles aan om meer menselijk te worden.

Sterrencast

Naast de Call Me By Your Name-ster hebben ook Zendaya (Spider-Man: Homecoming) en Oscar Isaac (Star Wars) een grote rol in Dune. Ook Jason Momoa, bekend van Aquaman en Netflix-actiefilm Sweet Girl en Rebecca Ferguson, uit Mission: Impossible – Fallout, maken deel uit van de grote sterrencast.

Dune draait vanaf 16 september in de bioscoop.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder