Bekend gezicht in teaser Snowpiercer seizoen 2

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bekend gezicht in teaser Snowpiercer seizoen 2

Bekend gezicht in teaser Snowpiercer seizoen 2

|
|

Laatste update:

Het eerste seizoen van Snowpiercer is spectaculair geëindigd, maar het tweede is al grotendeels klaar! De verwachtingen voor Snowpiercer seizoen 2 worden nóg hoger na de nieuwe teaser.

Spoiler alert: mocht je de laatste aflevering van Snowpiercer nog niet gezien hebben, dan is het slim om even te wachten!

Het eerste seizoen van Snowpiercer eindigde met een shock. Snowpiercer is niet de énige trein die door de bevroren wildernis dendert! De bewoners van Snowpiercer maken kennis met een ander vaartuig: de Big Alice, en met zijn strijdlustige inwoners.

De rebellen dachten dat ze eindelijk de controle over hun eigen leven terughadden, maar er was nog meer slecht nieuws. Melanie (Jennifer Connelly) deed alsof ze de mysterieuze machthebber van de Snowpiercer was, maar ze viel genadeloos door de mand. Mr. Wilford zat al die tijd aan boord van Big Alice, en is terug om de Snowpiercer te veroveren!

In de teaser voor het tweede seizoen zien we dat Mr. Wilford vertolkt wordt door niemand minder dan… Sean Bean!

Als we afgaan op Beans eerdere rollen ziet het er niet zo best uit voor Mr. Wilford. Hoewel: de acteur die bekendstaat om zijn sterfscènes gaf een tijdje geleden aan minder rollen te accepteren waarin hij de pijp uit gaat!

Snowpiercer seizoen 2

Netflix maakte vorige maand al bekend dat de populaire show een tweede seizoen kreeg. Sterker nog: het was al bijna helemaal opgenomen vóór de coronacrisis uitbrak. Volgens geruchten moeten er nog twee episodes gefilmd worden, en gebeurt dat deze zomer al.

Wanneer seizoen 2 van Snowpiercer precies op Netflix te zien is, is helaas nog niet bekend. We vermoeden in de lente of zomer van 2021, maar we hópen dat het wat eerder wordt.

Lees verder