Bassie & Adriaan, coronavirus, hit

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bassie & Adriaan, coronavirus, hit

Bassie en Adriaan zijn een hit op YouTube

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Wie dacht dat je jong en knap moest zijn om een succes op YouTube te worden, heeft het mis. De video's op het YouTube-kanaal van onze jeugdhelden Bassie en Adriaan zijn namelijk al meer dan 90 miljoen keer bekeken.

Op het YouTube-kanaal, dat al sinds 2014 bestaat, zijn oude filmpjes uit diverse programma's van de clown en de acrobaat te zien. En dat loopt vooral nu we massaal thuiszitten vanwege het coronavirus als een trein! Het kanaal bereikt meer dan 150.000 kijkers per dag, zo maakte het management vandaag bekend. Benieuwd welke video het meest bekeken is? Dat filmpje zie je hieronder.

Gescheiden door coronavirus

Helaas kunnen Bas en Aad van Toor dit succes niet samen vieren op het moment. Aad van Toor woont namelijk het grootste deel van het jaar in Spanje en kan momenteel zijn broer Bas niet bezoeken vanwege het coronavirus. Normaliter komt broer Aad eens in de paar weken naar Nederland, onder andere om zijn broer te bezoeken, maar dat is nu onmogelijk gemaakt. Telefoneren is lastig vanwege de tia die Bas vorig jaar trof en het slechte gehoor van Aad. We hopen wel dat hun expositie in Vlaardingen doorgaat.

Lees verder