Bassie en Adriaan

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bassie en Adriaan

De gezondheid van clown Bassie gaat verder achteruit

|
|

Laatste update:

Bas van Toor, beter bekend als clown Bassie, kwakkelt al jaren met zijn gezondheid. En het gaat nog steeds niet beter met de kindervriend. Zijn familie maakt zich zorgen, vertelt zijn dochter Liesbeth aan De Telegraaf.

Goed en slecht nieuws

Van Toor mag aankomende donderdag het revalidatiecentrum verlaten waar hij verbleef voor een schouderblessure. Dat klinkt als goed nieuws, maar nu heeft de entertainer ook nierstenen gekregen. "Van de schouderbreuk is hij redelijk hersteld, maar we zijn natuurlijk niet blij met de volgende ingreep die in het verschiet ligt. Pa heeft enorm veel pijn en die nierstenen moeten er zo snel mogelijk uit", vertelt Liesbeth. "Het vervelende is dat mijn vader behoorlijk verzwakt is."

Nog meer pech

Het blijft niet bij deze tegenslag. Bas liep ook nog een blaasontsteking op die weer een nierbekkenontsteking veroorzaakte. Zijn familieleden vragen zich af hoe lang hij het nog volhoudt. Ook broer Aad vertelt aan Shownieuws: “Ik moet zeggen, als ik de ene ellende na de andere zie die Bas meemaakt, dan vergaat mij het lachen weleens. Maar, hij heeft nog steeds zijn humor.”

Lees verder