Bassie en Adriaan

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bassie en Adriaan

Allememaggies! Bassie en Adriaan-kledinglijn wordt uitgebreid!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Bassie en Adriaan hebben op verzoek van fans een kledinglijn gelanceerd met bekende uitspraken van het programma. De shirts en truien zijn zó populair dat het management de kledinglijn gaat uitbreiden! Allememaggies!

Drommels drommels drommels

Ze zijn al jaren met pensioen maar de fans blijven nostalgisch voor Bassie en Adriaan. Vooral de kreten van de show zijn niet weg te denken uit ons geheugen. Het ‘drommels drommels drommels’-shirt “gaat als een speer”, laat manager Sjef Scholte weten. “Ze gaan van Texel tot Maastricht.

Allememaggies! Bassie en Adriaan-kledinglijn wordt uitgebreid!

Nieuwe kreten in de uitbreiding

De vraag is zo groot dat ze truien en shirts gaan bijdrukken. “Het is ongekend. De populariteit van die twee verbaast ons elke dag opnieuw.” In de uitbreiding van de kledinglijn komen ook ‘foutje moet kunnen baas’ en ‘ik heb altijd pech’ als opdruk beschikbaar. Sjef roept fans op om “aan te geven welke kreten ze nog missen.” Bestellen kan hier!

Nog altijd populair

Ondanks enige heisa rond de salarisstrookjes van de Baron blijven Bassie en Adriaan goeie zaken doen. “Op het YouTube-kanaal zitten we maandelijks op 400.000 kijkers. Blijkbaar gaat het over van generatie op generatie.

Lees verder