Bassie en Adriaan, kledinglijn

Veronica Superguide logo
Bassie en Adriaan, kledinglijn

Allemaggies! Bassie en Adriaan komen met kledinglijn

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Altijd al met teksten op je kleding willen lopen als 'Allemaggies', 'Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen' of 'Drommels, Drommels, Drommels'? Dan kun je nu opgelucht ademhalen. Bassie en Adriaan komen namelijk met hun eigen kledinglijn. 

Binnenkort kun je niet alleen kijken naar Bassie en Adriaan (zoals naar de ontbrekende aflevering op YouTube), maar je zelfs helemaal wanen in de uitspraken van het iconische duo. Op verzoek van vele fans komt er namelijk een heuse kledinglijn met de nodige T-shirts en hoodies, gedrukt met uitspraken als 'Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen', 'Drommels, drommels, drommels' en 'Allemaggies'. De kledingstukken zullen zowel in kinder- als volwassen maten verkrijgbaar zijn via de website van het duo.

Nieuwe collectie

En daar blijft het niet. De woordvoerder van het duo laat weten dat liefhebbers zelf ook uitspraken kunnen voorstellen, die op de truien en T-shirts moeten komen. Het is namelijk de bedoeling dat de collectie van Bassie en Adriaan, die dit jaar nog een Silver Creator Award wonnen, volgend jaar al wordt uitgebreid. Wordt vervolgd, dus. 

Lees verder