Bassie en Adriaan winnen ook eens wat: Silver Creator Award

Veronica Superguide logo
Bassie en Adriaan winnen ook eens wat: Silver Creator Award

Bassie en Adriaan winnen ook eens wat: Silver Creator Award

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Bassie en Adriaan leeft! Ondanks dat Bassie er laatst nog mee stopte. En dat hij in 2018 nog de dood in de ogen keek door de complicaties van een operatie aan zijn halsslagader. Ja hoor, er gebeurt nog wat op het Bassie en Adriaan-front. 

Lichtpuntje

Het waren me allememaggies wat tegenslagen voor de acrobaat en  clown. Ruzies, lichamelijke ongemakken, en het Bassie en Adriaan pretpark ging tóch niet door. Wij van Superguide gaven de film waarin ze een rolletjes hadden 1 ster, ook niet leuk (Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan), dat kon er ook nog wel bij. Maar, nu is er een lichtpuntje voor de oude mannen, en wel op het world wide web. 

Magische grens

De clown en acrobaat zijn namelijk actief op youtube. Niet dat ze actief vloggen; ze posten er nogal wat oude en nieuwe(re) videos van de serie van Bassie en Adriaan. Maar ze zijn na al die jaren de magische grens van  100.000 abonnees gepasseerd. Daarvoor hebben ze van youtube de Silver Creator Award gekregen, meldt hun agent. Meer dan 100.000 abonnees? Jazeker, ruim zelfs: we hebben het over de laatste 110.075 fans van het tweetal. Gefeliciteerd!

Lees verder