Gerucht: Bad Boys For Life-regisseurs aan de slag met Beverly Hills Cop 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gerucht: Bad Boys For Life-regisseurs aan de slag met Beverly Hills Cop 4

Gerucht: Bad Boys For Life-regisseurs aan de slag met Beverly Hills Cop 4

|
|

Laatste update:

We schreven eind vorig jaar al dat Beverly Hills Cop 4 Eddie Murphy zijn volgende film ging worden! Na ruim 25 jaar over een nieuwe film gesproken te hebben, bleek de kogel eindelijk door de kerk. Daarna bleef het echter verdacht stil rondom Beverly Hills Cop 4… Gelukkig is er vandaag weer eens wat te melden, in de vorm van een smakelijk gerucht!

Wie o wie mag Beverly Hill Cop 4 regisseren?

Nu Adil El Arbi en Bilall Fallah met Bad Boys For Life de franchise succesvol een nieuwe adrenalinestoot hebben gegeven, kunnen ze zich natuurlijk richten op andere projecten. Naar verluidt zijn de regisseurs benaderd om aan de slag te gaan met een nieuwe Beverly Hills Cop-film! De website Collider vroeg hen naar het gerucht, waarna Fallah aangeeft inderdaad benaderd te zijn door producent Jerry Bruckheimer. Fallah denkt dat Bruckheimer voor de zekerheid echter eerst de reacties op Bad Boys For Life wilde afwachten.

Eddie Murphy terug als Axel Foley in Beverly Hills Cop 4

Zoals gezegd, zal Eddie Murphy voor Beverly Hills Cop 4 zijn rol als Axel Foley weer oppakken. Toen Beverly Hills Cop in 1984 uitkwam, was het meteen een kaskraker vanjewelste. Dat is voor het grootste deel te danken aan Eddie Murphy, die als de grofgebekte Axel Foley misschien wel een van de beste rollen uit zijn carrière neerzet. Regisseur Fallah geeft aan Murphy al eens ontmoet te hebben. En gelukkig: er was een klik!

Hopelijk snel meer nieuws over Beverly Hills Cop 4. Tot die tijd wijzen we je echter graag nog even op dit fijne stukje uit Saturday Night Live!

Lees verder