Eddie Murphy in Saturday Night Live 2019

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Eddie Murphy in Saturday Night Live 2019

Eddie Murphy maakt comeback als stand-up comedian in Saturday Night Live

|
|

Laatste update:

Volgend jaar verschijnt de langverwachte comedyspecial van Eddie Murphy op Netflix. En dit weekend bewees de legendarische komiek dat hij het nog niet verleerd is!

Cosby

Na 35 jaar (!) stond Eddie Murphy weer op het podium van Saturday Night Live, de Amerikaanse sketchshow die de doorbraak vormde van de grofgebekte comedian. De komische acteur vertelde onder meer over het vaderschap, zijn nieuwste films en zijn vete met Bill Cosby. En om zijn comeback te vieren, had de komiek nog wat vrienden uit het vak uitgenodigd. Zo deelde Murphy het podium met Chris Rock, Dave Chappelle en Tracy Morgan. “Het halve budget van Netflix, hier op dit podium”, grapte Chappelle.

Cultheld

Eddie Murphy maakte in 2019 sowieso de comeback van het jaar. Dolemite Is My Name, zijn biopic voor Netflix over cultheld Rudy Ray Moore, schopte het zelfs tot onze favoriete films van 2019. En ook volgend jaar hebben de fans van de legendarische komiek een hoop om naar uit te kijken. Niet alleen verschijnt dan zijn eerder genoemde comedyspecial voor Netflix, hij kruipt ook nog eens in de mantel van prins Akeem in het langverwachte vervolg op Coming to America!

Lees verder