eddie murphy

Veronica Superguide logo
eddie murphy

Eddie Murphy's volgende film wordt Beverly Hills Cop 4

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Eddie Murphy heeft tegen Collider gezegd dat zijn volgende film Beverly Hills Cop 4 wordt. Sinds het derde deel van Beverly Hills Copdat in 1994 uitkwam wordt er af en aan gepraat over een deel 4. Maar na 25 jaar lijkt er nu eindelijk een kogel door de kerk. 

Kaskraker

De eerste film Beverly Hills Cop was een groot succes. De in 1984 uitgekomen film introduceerde Axel Foley, een politieagent uit Detroit met een vlotte babbel en flinke dosis lef. Als een jeugdvriend van hem wordt vermoord gaat hij naar Beverly Hills om onderzoek te doen naar de moord. Het was een van de meest succesvolle films van dat jaar en in '87 en '94 kwamen de vervolgen uit. Wat ons betreft was de eerste films één van de leukste van haar tijd. 

Rustig aan

Maar eerst gaat Murphy verder aan de slag met zijn andere film: Coming to America 2. Hij is ook weer aan de slag bij SNL en zijn biopic Dolemite Is My Name staat net op Netflix. Hij vertelt in het gesprek met Collider dat hij over een tijdje -na Beverly Hills Cop 4- ook weer stand-up wil gaan doen en ook graag wat tijd met zijn gezin wil doorbrengen. Beetje rust in de tent dus, als het aan Murphy ligt.

Lees verder