OMG: Bachelor-winnares Julia heeft een nieuwe vlam

Door Redactie
Tony Junior en Julia Sinning

Na een enorm spannende cliffhanger, won Julia Sinning afgelopen zomer De Bachelor met Tony Junior. De twee werden uiteindelijk toch geen stelletje, althans de relatie duurde een paar weekjes, maar Julia heeft gelukkig goed nieuws: dit is haar nieuwe vriend!

Juli-jaren lang gewacht

Winnares Julia deed eerder een boekje open over haar liefdesverdriet na de breuk met Tony en gaf aan dat ze “even alles moest verwerken”. Dat is haar inmiddels gelukt, want ze heeft de kerstdagen niet in haar uppie doorgebracht. Ze is gevallen voor de Bachelor uit 2017, Robbert Jonkheer. Hij maakte op zijn Insta bekend dat de twee samen “xmas” hebben gevierd.

Bache-lord have mercy

Het is opvallend dat Julia toch weer voor een De Bachelor-deelnemer valt, want het was voor haar niet even makkelijk toen ze met DJ Tony Junior ging. Ze vertrok uiteindelijk zelfs naar Spanje omdat ze moest bijkomen van alle spanning en sensatie. “Ik heb gewoon weer rust en kracht in mezelf gevonden”, zei ze na haar tripje naar Spanje. 

StukTV

Na Tony komt er weer een nieuw seizoen van het Videoland-datingprogramma. Thomas van der Vlugt wordt de nieuwe Bachelor. Dit maakte Videoland eerder op Instagram bekend. Hopelijk vindt de StukTV-presentator wel zijn perfecte match. 

De opnames van het nieuwe seizoen van De Bachelor zijn in november gestart. Het is nog niet bekend wanneer dit te zien is.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.