De nieuwe Bachelor is: StukTV’s Thomas van der Vlugt

Door Redactie
Thomas van der Vlugt
© BrunoPress

De vorige reeks van de RTL-successerie De Bachelor is nog maar net afgelopen, maar de volgende man die in het programma op zoek gaat naar liefde heeft zich al aangediend. Na Gaby Blaaser en Tony Junior geeft Thomas van der Vlugt van StukTV straks rode rozen aan vrijgezelle dames die hem bevallen.

RTL Boulevard maakt bekend dat de 29-jarige Thomas het liefdesavontuur aangaat. Dat komt niet uit het niets: er waren al veel geruchten dat de presentator het ging doen. Thomas’ manager zei een paar weken geleden nog van niets te weten, maar dat was ongetwijfeld een leugentje om bestwil. Nu het geruchtmakende seizoen van Tony Junior echt helemaal voorbij is, komt RTL met de aankondiging.

Thomas van der Vlugt

Thomas ziet er momenteel op en top uit, want hij prijkte vorige maand nog op de cover van fitnessblad Men’s Health. Iets waar hij naar eigen zeggen hard voor heeft moeten trainen. Nu is de vraag of dat echt voor die cover was, of toch voor het arsenaal aan prachtige vrouwen op wie hij in een mooie villa indruk moet maken?

Maak je afgetrainde borst maar nat, Thomas. Tony onderschatte de emotionele druk die bij het programma komt kijken en ging daarop uiteindelijk met een andere vrouw naar bed dan zijn gekozen vrijgezel Julia. Dat heeft hij geweten in de reünie-aflevering van de show.

De Bachelor

Het seizoen met Gaby vond plaats in het exotische Zuid-Afrika. Tony’s vrouwen moesten het doen met een villa in het prachtige Kroatië. We weten nog niet de bestemming van het Thomas van der Vlugt-seizoen. Sterker nog, de dames zijn nog helemaal niet bekend. Je kunt je namelijk nu als vrijgezel opgeven voor het nieuwe seizoen van De Bachelor. Dan weet je in ieder geval alvast voor wie je het doet.

Het wordt een hete november

De opnames vinden plaats in november, want vrijgezellen wordt gevraagd of ze heel die maand beschikbaar zijn. Opvallend: één van de eerste vragen in het aanmeldingsformulier is of je toevallig in het bezit bent van een strafblad. We zijn er nog niet uit wat het gewenste antwoord is voor De Bachelor.

Ook lijkt Videoland social media erg belangrijk te vinden. Zie jij die Thomas wel zitten, bouw dan vast een goede database op met spetterende foto’s en gevatte captions van jezelf. Zo spring je bij de productie in het oog, maar hopelijk straks ook in dat van die zeer begeerde Thomas. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.