• Nieuws

Bachelor Tony Junior vroeg ex Maan om advies

Tony Junior in De Bachelor

DJ Tony Junior is binnenkort te zien als The Bachelor op Videoland. In zijn zoektocht naar de liefde kreeg hij hulp uit een opmerkelijke hoek: zijn ex Maan de Steenwinkel gaf Tony advies!

Binnenkort werpen tientallen jonge vrouwen zich aan de voeten van DJ Tony Junior. Nou ja, dat deden ze volgens Tony toch al, maar nú is de ster op zoek naar ware liefde! In RTL Boulevard vertelde hij dat hij met zangeres Maan gesproken heeft over zijn deelname aan The Bachelor.

“Ja, zeker! Om eerlijk te zijn was ze één van de eersten die ik belde toen ik hoorde dat ik de bachelor was. Omdat ik nog steeds een hele goede band met haar heb en we van elkaar houden als mensen. Ik vond het wel zo netjes om haar dit snel te vertellen. We hebben nog steeds contact: ik heb haar dingetjes verteld en ze vindt het heel leuk.”

Tony Junior is The Bachelor

De relatie van Tony Junior en Maan de Steenwinkel liep een tijd geleden stuk, maar de twee besloten om vrienden te blijven. Blijkbaar is dat gelukt, want Maan steunt Tony tijdens zijn deelname aan The Bachelor. Tony heeft er enorm veel zin in!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Gaby Blaaser, The Bachelorette, vond haar deelname ook waanzinnig leuk, maar de show leverde ook behoorlijk wat drama op. Sowieso waren de resultaten van The Bachelor nogal wisselvallig, maar uiteindelijk kwam het meestal toch goed

Hoe Tony Junior het ervan af brengt zien we vanaf 24 juni: dan start The Bachelor op Videoland.